Gerelateerd nieuws

“Duurzaam isoleren doe je samen”

Profijt Isolatie is een gecertificeerd, flexibel en duurzaam isolatiebedrijf. Wij zijn toonaangevend en specialist in de spuittechnologie van na-isolatie. Het duurzaam isoleren van woningen en gebouwen met de meest optimale materialen voor het beste duurzame resultaat. Daarnaast staat samenwerking in duurzaamheidprojecten bij ons hoog in het vaandel.

De renovatieopgave voor woningbouwcorporaties, aannemersbedrijven en onderhoudsbedrijven is enorm en daarom werken wij graag samen om tot de meest duurzame en economische isolatieoplossingen te komen.

Profijt Isolatie is actief binnen de particulieren- en de zakelijke markt en heeft zich vooral gespecialiseerd in de toepassing van de nieuwste spuittechnieken met Icynene H2foamLite. Deze open cel sprayfoam heeft vele voordelen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid & gezondheid en circulariteit. Wij zijn trots op ons gecertificeerd dealerschap van Icynene H2foamLite en hebben daarvoor ook een keuze gemaakt om hier als specialist in te groeien. Ook benieuwd waarom, hoe en wat wij doen? Kom dan naar de dagelijkse workshops in het renovatie praktijktheater van 11.10-11.40 tijdens de Renovatiebeurs 17 t/m19 mei 2022.

Goed en duurzaam isoleren doe je samen, samen aan de slag voor CO2 reductie en duurzaamheid.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven