Gerelateerd nieuws

A² Networks, totaalpartner in data

Op het eerste gezicht lijkt A² Networks misschien een vreemde eend in de bijt van de Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Toch is de aanwezigheid van dit gerenommeerde bedrijf uit het Brabantse Best heel goed verklaarbaar. A² Networks is namelijk een totaalpartner voor alles wat linksom of rechtsom met data, bekabeling, netwerken, smart buildings en beveiliging te maken heeft.

A² Networks is niet in te delen in een bepaalde branche; eenvoudigweg doordat diverse disciplines in één bedrijf samenkomen. En dan niet zodanig dat voor elk specialisme iemand moet worden ingehuurd, nee, alle expertise bevindt zich onder hetzelfde dak. Dat betekent dat u zakendoet met één bedrijf dat gedurende het gehele traject de touwtjes in handen houdt én daarop aanspreekbaar is.

Voor alle activiteiten van A² Networks is ‘IP’ (Internet Protocol) het sleutelwoord. Dat wil zeggen dat de communicatie met een groot deel van de apparatuur via netwerkkabels loopt. Denk aan bewakingscamera’s, toegangscontrole en de enorme mogelijkheden van Internet of Things (IoT)-toepassingen. In hun eigen compleet ingerichte demoruimte in Best bij Eindhoven worden diverse mogelijkheden getoond en gedemonstreerd.

Breng een bezoek aan de stand van A²  Networks (11.2.16) en wissel bij een kopje koffie eens van gedachten met een van de accountmanagers.

En kijk hier.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven