Gerelateerd nieuws

ABUS ModuVis – het modulaire video-intercomssysteem

ABUS ModuVis is een alles-in-een video-deurintercom dat een veilige en modulaire oplossing biedt voor woningen en appartementen. De verschillende modules zorgen voor een eenvoudige installatie voor zowel nieuw- als bestaande bouw. De installatie gebeurd via 2-draads bekabeling, de monitoren kunnen bekabeld of via draadloos (WiFi) netwerk worden aangesloten. De Touch monitor heeft een hoge resolutie, wat resulteert in heldere en duidelijke beelden, de gebruiksvriendelijke interface van de monitor zorgt voor een eenvoudige bediening van het systeem. Naast de intercom functie, biedt ModuVis ook de mogelijkheid voor het integreren van 16 ABUS IP-camera’s, zo heeft u naast het beeld bij de voordeur ook een uitgebreider overzicht van de woning of appartement. 

De ABUS Link Station app zorgt voor een comfortabele bediening van het systeem wanneer u niet thuis bent. Een groot voordeel van de Link Station app is, dat u geen instellingen hoeft te doen in de router.

Kortom, de ABUS ModuVis is een modulair deurintercomsysteem dat zich gemakkelijk laat aanpassen aan het project en de behoeften van de gebruiker. Het biedt de gebruiker een veilige en gemakkelijke manier om te communiceren met bezoekers en biedt extra gemoedsrust en veiligheid, zowel thuis als onderweg.

www.abus.com

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven