Gerelateerd nieuws

Altera Vastgoed verwerft wijkwinkelcentrum Nieuw Sloten in Amsterdam

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed NV (hierna: Altera) heeft het wijkwinkelcentrum in Nieuw Sloten in Amsterdam aangekocht. Nieuw Sloten heeft een totaal oppervlakte van ca. 5.800 m² en goede gratis parkeervoorzieningen in de directe omgeving.  

Het betreft een wijkwinkelcentrum met twee supermarkten (Albert Heijn en Dirk van den Broek) en 15 winkelunits die voornamelijk zijn verhuurd aan dagelijkse winkelformules waaronder een bakker, slager, viswinkel en drogist. Het centrum is gelegen in de wijk Nieuw Sloten in Amsterdam Nieuw-West. Het winkelcentrum is gelegen in een verzorgingsgebied dat zich kenmerkt door een groot aandeel huishoudens met kinderen.

Jaap van der Bijl, CEO Altera: “De mix en variëteit van nationale en lokale retailers draagt bij aan de sociale cohesie en aantrekkelijkheid van winkelkcentrum Nieuw Sloten. Het centrum is volledig verhuurd en is een investering die goed past bij onze convenience strategie: een stabiel direct rendement, duurzaam en minder gevoelig voor e-commerce en conjunctuurgolven.”

Altera is bij deze transactie juridisch begeleid door Dentons. Verkopende partij is commercieel geadviseerd door Cushman & Wakefield.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven