Gerelateerd nieuws

Being en COD verhuren 627 m2 in Max & Moore-complex in Amsterdam-Noord

Being en COD hebben een huurovereenkomst met Kryha B.V. gesloten voor het multi-tenant kantorencomplex Max & Moore aan de Asterweg 15 in Amsterdam-Noord. Het software bedrijf Kryha B.V. huurt circa 627 m² op de eerste verdieping van het gebouw Moore.

Kryha is een full-service tech bedrijf bestaande uit digitale consultants, conceptontwerpers en software-engineers. Kryha stelt ondernemingen in staat hun ESG-prestaties te verbeteren door de samenwerking in de supply chain opnieuw uit te vinden. Hierdoor kunnen bruikbare inzichten worden geboden via krachtige dashboards.

Max & Moore ligt op een centrale locatie aan de noordwestkant van het IJ, tussen filmmuseum EYE en het NDSM-terrein. Mei Architects and Planners ontwierp de twee werkgebouwen, die onderling zijn verbonden door een groene pergola-brug en gedeelde ontmoetingsplekken. Max & Moore zet in op een gezonde en natuurinclusieve werkomgeving, waarbij duurzaamheid een hoge prioriteit heeft. Het kantorencomplex is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van ventilatie en luchtbehandeling. Groene buitenruimtes, dakterrassen en dubbelhoge wintertuinen verbinden de gebouwen met de stad en natuur.

Eerder kozen o.a. Team V, &Klevering en Rapid Circle deze plek voor hun huisvesting. In de gebouwen Max & Moore is op dit moment nog 2.300 m2 van de 9.800 m2 kantoorruimte beschikbaar. Namens verhuurder heeft CBRE de transactie commercieel begeleid. Kryha B.V. werd geadviseerd door Spring Real Estate.

Max & Moore is een ontwikkeling van Being en COD. Het kantorencomplex is eigendom van fondsen beheerd door Amundi Immobilier. Sienna Real Estate is verantwoordelijk voor het Asset Management. CBRE en NL Real Estate verzorgen de verhuur in Max & Moore.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven