Gerelateerd nieuws

Bespaar met de kracht van de zon

De energieprijzen en brandstofprijzen blijven maar stijgen. Steeds meer mensen zoeken naar alternatieven om hun woning te voorzien van elektriciteit en verwarming. Daarnaast gaat de klimaatverandering door met grote nadelige effecten voor onze planeet. Dat zorgt ervoor dat we met z’n allen kijken naar duurzamere manieren van leven om onze aarde te redden en tegelijkertijd geld te besparen. Maar hoe begint u en waar kan u aan denken? Bij myenergi zien we het als onze missie om de aarde een stuk groener te maken door middel van slimme energieproducten. Daarmee zorgen we voor een betere planeet voor onszelf en toekomstige generaties en helpen wij u besparen in uw portemonnee.

Onze groene energieproducten zappi, harvi en eddi zijn allemaal zodanig ontwikkeld dat ze feilloos samenwerken, waardoor zelfconsumptie van uw groene energie eenvoudig mogelijk is. Door uw elektrische auto met myenergi producten te combineren, kunt u optimaal gebruik maken van uw zelfopgewekte energie. Met onze innovatieve EV-lader zappi kunt u voordelig uw elektrische auto laden, ook wanneer u geen zonnepanelen heeft. Onze eco-slimme energie-omleider eddi zorgt er daarnaast voor dat het overschot aan energie terug geleid wordt naar uw verwarmingssysteem. Zo kunt u eenvoudig besparen op uw energierekening.

Bij myenergi dromen we ervan dat iedereen in staat is om zelf energie op te wekken en die energie thuis te gebruiken. Daarmee kunnen we de planeet redden en de toekomst voor volgende generaties veiligstellen. Een elektrische auto met myenergi producten combineren is slechts het begin van onze reis en we kunnen niet wachten om toekomstige ontwikkelingen met u te delen.

Meer weten over onze slimme energieproducten? Neem gerust contact met ons op.

Myenergi BV – Benelux

+31 85 400 55 22

benelux.sales@myenergi.com

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven