Gerelateerd nieuws

Bezoek STIEBEL ELTRON tijdens Vakbeurs Energie 

In 2022 zetten we onze InnovationTOUR voort met onze mobiele showroom. De Innovation truck is tot nu toe onder meer in Frankrijk, Slowakije, Oostenrijk, België, Polen en Duitsland geweest. Vanaf 4 oktober is de InnovationTOUR in Nederland en komen we naar je toe. Met een mobiele showroom vol moderne bouwtechnische oplossingen is STIEBEL ELTRON onder andere ter plaatse aanwezig op de Vakbeurs Energie. Kom langs en ontdek virtuele oplossingen, echte producten en innovatieve hoogtepunten.

 De showroom

Tijdens onze InnovationTOUR laten we je graag kennismaken met verschillende producten in ons assortiment:

  • Warmtepompen, met in het bijzonder de nieuwe lucht/water- of brijn/water- serie, met veilig, energetisch en toekomstbestendig koudenmiddel;
  • In het bijzonder wordt de HSBC 180 Plus binnen-unit gepresenteerd, die een regelaar, buffertank en een SWW-tank, inclusief toebehoren bevat;
  • Sanitair warm water en elektrische verwarming, zoals de DHB-E doorstromer die bijzonder geschikt is om de SWW-behoefte all electric op te lossen.

In de spotlight

Een van de producten die we je niet willen onthouden is de binnen opgestelde WPL 09 ICS lucht-water warmtepomp. Deze warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en gebruikt deze voor verwarming, koeling en het maken van warm tapwater. Voor de opslag van warm water is een apart voorraadvat nodig, bijvoorbeeld het boilervat. Bij STIEBEL ELTRON denken we verder dan alleen het product, we bieden totaaloplossingen aan.

Zorgeloos comfort

Wij geloven in een duurzame toekomst en deze maken we samen met onze klanten en relaties mogelijk. Alles staat in het teken van het ontwikkelen van hybride en all-electric producten. Waarmee we rekening houden met installatiegemak, onderhoud en levensduur. Samen zetten we stappen op weg naar duurzame energie met behoud van comfort. Zo zorgeloos en comfortabel mogelijk.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven