Gerelateerd nieuws

Bouw– of vastgoedversterking gezocht? 

Van ons netwerk ga jij bouwen!

Iedereen kent de krapte op de arbeidsmarkt in de bouw en vastgoed, maar de bouw moet door. Gelukkig zijn er nog steeds bouwers die door de drukte in de branche en het ontbreken van een stuk werkgeluk open staan voor een nieuwe werkgever. Wekelijks horen wij van topkandidaten hun baanwensen aan, en gaan vanuit daar opzoek naar een hun ideale functie. Anders dan andere bureaus…

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

En hoe gek ook, in deze markt is het onderscheidend dat we gaan voor kwaliteit met persoonlijk contact. We gaan voor kwalitatieve, duurzame matches. Alleen dan is een bemiddeling succesvol. Een geslaagde bemiddeling is meer dan een getekend arbeids- of detacheringscontract; namelijk een proces wat zich vertaald in een vruchtbare arbeidsrelatie. Inhoudelijke kwaliteiten en de persoonlijkheid van de professional ten opzichte van het functieprofiel van de klant staat hierin centraal.

Meinselect

Gevestigd in hartje Breda, organiseert Meinselect met passie en plezier een duurzame match bij bouwbedrijven, vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars en aanverwante bedrijven. Dit kan op basis van werving en selectie of detachering. Sinds 2010 is er door Corinne Meinster een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de branche.

Door ons netwerk gaat u bouwen!

Met een groot, relevant netwerk in de bouw- en vastgoedsector, voornamelijk in de regio Noord-Brabant en Zuid-Holland, searchen wij naar de beste kandidaten. Op onze website lees je de profielen van beschikbare kandidaten. Wanneer uw vacature matcht met een werkzoekenden welke wij hebben ontmoet maken we graag persoonlijk kennis.

Wekelijks een update ontvangen van beschikbare topkandidaten? Meldt u zich dan hier aan. En (latent) werkzoekende binnen de bouw en vastgoed, via deze link ontvang je wekelijks onze exclusieve vacatures.     

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven