Gerelateerd nieuws

CardiAid Benelux levert 200 AED’s aan Achmea Real Estate

CardiAid Benelux heeft 200 AED’s geleverd aan vastgoedbelegger Achmea Real Estate, waarvan er inmiddels 87 geïnstalleerd zijn en er naar verwachting nog 40 bij komen. De AED’s hangen bij appartementencomplexen in Nederland, die waar mogelijk ook zijn opgenomen in het landelijke oproepnetwerk HartslagNu. Met deze operatie draagt Achmea Real Estate bij aan het streven naar een hartveilige vastgoedsector. CardiAid Benelux zorgt voor het beheer en onderhoud van de AED’s.

De snelle inzet van een AED is van essentieel belang voor de overlevingskans van mensen die een hartstilstand krijgen buiten het ziekenhuis. Doordat de AED’s van CardiAid Benelux aangesloten zijn bij het reanimatie-oproepsysteem HartslagNu kunnen burgerhulpverleners direct in actie komen.

Hartveilige vastgoedsector

Meer en meer vastgoedbedrijven zien het belang in van het investeren in hartveilige panden. “We merken dat steeds meer vastgoedbedrijven zich bij ons aansluiten en hierdoor meewerken aan een hartveilige vastgoedsector. Zo ook de Achmea Real Estate”, aldus Thomas Balm, directeur bij CardiAid Benelux. Jolien de Jongh, Manager ESG Vastgoed bij Achmea Real Estate: “Een veilige en gezonde leefomgeving is van groot belang. Een AED aan de buitenkant van onze gebouwen is een kleine moeite die zorgt voor een grote impact. Namelijk meer hartveilige buurten.”

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven