Gerelateerd nieuws

Compleet aanbod van exposanten op ICT & Logistiek en Logistica Next

Het innovatietempo in de logistiek ligt hoger dan ooit. Tijdens ICT & Logistiek en Logistica Next van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 november pakken 250 exposanten uit binnen- en buitenland de kans om hun nieuwste oplossingen te tonen aan het publiek. Duizenden bezoekers komen naar de Koninklijke Jaarbeurs om te ontdekken met welke oplossingen zij hun logistieke operatie klaar kunnen maken voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

Hoe zorg je voor wendbare en tegelijkertijd robuuste en duurzame logistiek? Hoe maak je het verschil met een snelle, efficiënte en foutloze operatie in het magazijn en op de weg? Wat heb je nodig om betere beslissingen te nemen op basis van real-time data? Hoe maak je het werk voor je medewerkers nog veiliger, gemakkelijker en uitdagender?

Maar liefst 250 exposanten staan tijdens ICT & Logistiek en Logistica Next klaar om CEO’s, supply chain directeuren, logistiek managers en andere bezoekers van de juiste informatie te voorzien. Ze bieden samen een compleet overzicht van vooruitstrevende en praktische oplossingen voor diverse vraagstukken van vandaag én morgen.

Gerenommeerde exposanten
Van compacte opslagsystemen tot boordcomputers en van autonome mobiele robots tot artificiële intelligentie: gerenommeerde aanbieders als Toyota, Still, Slimstock, Knapp, Zetes, Jungheinrich, SSI Schäfer, Actemium, Trimble, TGW, Motrac en vele andere exposanten demonstreren hun bewezen oplossingen en tonen hun laatste innovaties.

Naast de gevestigde namen, zijn er ook nieuwkomers zoals Exotec, HAI Robotics, Qargo en Dashdoc  Zij grijpen ICT & Logistiek en Logistica Next aan om hun vernieuwende concepten aan de logistieke sector in Nederland en daarbuiten te laten zien.  

Gratis registreren
De vakbeurzen ICT & Logistiek en Logistica Next zijn op 8, 9 en 10 november drie dagen lang geopend van 9.30 tot 16.30 uur. Bezoekers kunnen zich gratis registreren en daarmee toegang krijgen tot beide evenementen. Kijk voor meer informatie op www.ict-en-logistiek.nl en logistica-next.nl.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven