Gerelateerd nieuws

Controle over gebouwinstallaties zonder belemmering van merk, technologie of communicatieprotocol

Communicatie tussen verschillende gebouwinstallaties is essentieel bij het verbeteren van gebouwprestaties. HMS Networks vervuld deze behoefte in de markt waarbij gebouwen in een snel tempo energiezuiniger moeten worden.  

Gateways voor een optimale communicatie

Binnen de gebouwde omgeving worden vaak standaard bus-communicatieprotocollen toegepast, zoals BACnet, Modbus, M-Bus, DALI en KNX. In de praktijk komt het regelmatig voor dat bijvoorbeeld DALI verlichting gekoppeld moet worden op een BACnet gebouwbeheersysteem. Om dit probleemloos mogelijk te maken, levert HMS een uitgebreid gamma Intesis gateways, die bijvoorbeeld KNX omzetten naar BACnet, M-Bus naar Modbus en DALI naar KNX. Hierdoor controleert en bewaakt u moeiteloos alle parameters en functionaliteiten van uw gebouwautomatiseringsprojecten.

Intesis MAPS

Intesis MAPS (Multi Addressing Point Solution) is een op Windows gebaseerde softwaretool, niet alleen ontwikkeld om Intesis gateways te configureren en monitoren, maar ook om tijdens installatie ondersteuning te bieden. Gebouwinstallaties worden door de software automatisch herkent en daarbij kunt u gebruik maken van kant-en-klare templates. Dit samen zorgt voor een flinke tijdswinst voor de installateur.  

Controle en beheer van airco- en VRF-systemen

Naast de Intesis protocol gateways gooien ook de airco-interfaces van HMS Networks hoge ogen in de installatiemarkt. Dankzij hun AC-Interfaces kunnen airco- en VRF-systemen eenvoudig ontsloten worden naar standaard bus-communicatieprotocollen. Daarnaast biedt het productportfolio van HMS Networks verschillende cloudoplossingen, waarmee data uit het gebouwbeheersysteem ontsloten kan worden naar een cloud dashboard en app voor inzicht en beheer op afstand.

www.intesis.com

Blijf op de hoogte