Gerelateerd nieuws

Doorgroeien met jouw bedrijf in 2022? Deze GO!-NH trajecten bieden jou hulp!

Ben jij een MKB’er, start-up of scale-up die wil bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld? Dan weet je als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om je idee of product aan de man te brengen. En je bent niet de enige! Provincie Noord-Holland heeft speciaal voor ondernemers zoals jij het GO!-NH versnellingsprogramma ontwikkeld om je te helpen bij het op de markt brengen en opschalen van jouw innovatieve, duurzame product of dienst. Het doel is om jou te helpen impact te maken op de maatschappij!

Vanaf februari gaan de programma’s Accelerator en Growth van start. Je kan je hier nog tot 10 februari voor inschrijven!

In 3 tot 6 maanden word je verder geholpen met trainingen, tools en professionele coaching door experts. GO!-NH zorgt er ook voor dat je jouw innovatie kunt presenteren aan serieuze investeerders, partners, potentiële klanten en andere relevante partijen in de markt.

Eerst laagdrempelig kennis maken? Dat kan natuurlijk ook. Op 8 en 9 februari organiseren NHN een introductiebijeenkomst en masterclass en een vragenuurtje om al jouw vragen te beantwoorden.


Registreer hier

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven