Gerelateerd nieuws

Ballast Nedam Development heropent het iconische Rotterdam Building na grote transformatie

Het beeldbepalend kantoorgebouw ‘Rotterdam Building’ uit de jaren ’70 gelegen aan de Aert van Nesstraat, tussen de Coolsingel en Lijnbaan heeft een volledige duurzame metamorfose ondervonden. Het gebouw is getransformeerd naar een eigentijds kantoorgebouw waar zakelijk comfort en eigentijds design samenkomen.

Met de feestelijke opening zijn Microlab, een co-working concept, en de overige kantoorverdiepingen beschikbaar voor huurders. Tevens opent ook het restaurant genaamd Club Nomad, een Food & Beverage concept van Compass Group, voor publiek. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat Rotterdam Building een publieke rol gaat vervullen in de stad. De verschillende event spaces en dakterassen maken deze plek een nieuwe hotspot. Het gebouw is klaar voor de toekomst en heeft alles in zich om een bruisende plek te worden midden in het hart van de stad.

Spectaculaire opening

Het openingsevenement heeft zich afgespeeld in de volledig vernieuwde lobby en Club Nomad. Het hoogtepunt van de officiële opening vond plaats in de centrale hal, waar belangrijke stakeholders spraken over de indrukwekkende metamorfose gevolgd door de officiële handeling. Op de tribunetrap in de centrale hal, het hart van het gebouw, vond een spectaculair muzikaal liveoptreden plaats versterkt door abstracte beelden die de transformatie en de toekomst van het gebouw visualiseerde. De Rotterdamse artist Jackie Lou, onder leiding van Steven Aswin, gaven het gebouw symbolisch terug aan de stad waarna alle aanwezigen het gebouw in nieuwe vorm konden ervaren.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven