Gerelateerd nieuws

Eaton’s Buildings as a Grid: Uw gebouw transformeren tot toekomstbestendige energiehub

Een belangrijk speerpunt van de energietransitie is het elektrificeren van gebouwen en transport. In het huidige landschap waar het stroomnet overbelast raakt komt die elektrificatie in gevaar. Hoe kun je je hierop voorbereiden? Wel aan alle klimaateisen voldoen en toch nog je licht aan en je auto opladen?

Eaton’s ‘Buildings as a Grid’- visie geeft een alles-in-een aanpak waarin gebouweigenaren en bedrijven controle krijgen over het eigen energiesysteem; van energieopwekking, -opslag, -verdeling tot energieverbruik wanneer gewenst. Hierdoor ontstaat een micro-grid: het gebouw of de woning wordt een ware energiehub waarbij lokaal opgewekte energie maximaal wordt ingezet.

Dit resulteert in vele voordelen, waaronder; optimaal verbruik van CO2-vrije energieopwekking, significante reductie van energietransport, gunstige terugverdientijd van investeringen in energieopwekking en energieopslag.

Als powermanagementbedrijf streven wij naar een optimale situatie voor alle soorten gebouwen, van wooncomplexen, individuele woningen tot commerciële gebouwen zoals kantoren, fabrieken, datacenters maar ook hotels, retail en “on-the-go” faciliteiten zoals tankstations.

Benieuwd welke kansen er voor jouw gebouw of het gebouw van je klant bestaan? Bezoek onze stand (A.026) tijdens de Vakbeurs Energie in hal 6.

Eaton – We make what matters work

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven