Gerelateerd nieuws

Element Offices breidt snel uit: nu ook in Rotterdam

Element Offices, met inmiddels 12 vestigingen in met name de Randstad, heeft nu ook in de havenstad Rotterdam voet aan de grond gekregen. Naast de Erasmusbrug bouwen zij ca. 3.000m2 Wilhelminatoren om tot hoogwaardige flexwerkruimte.  

Beamm adviseerde ten aanzien van de haalbaarheid, en is eindverantwoordelijk voor zowel het projectmanagement als uitvoering in de vorm van bouwmanagement. 
Ook leveren zij advies ten aanzien van ruimtelijke aanpassingen op de al in gebruik zijnde locaties van Element Offices en verzorgen hierbij zowel het projectmanagement als de bouwbegeleiding. Dit jaar opent Element Offices nog 5 locaties.  

Hospitality-achtige flexoffice 

Op de levendige Kop van Zuid bouwt Element Offices ca. 3.000m2 kantoorruimte in de Wilhelminatoren om tot hospitality-achtige flexoffice. Het is de eerste locatie die de ontwikkelaar van moderne werkplekken onder haar hoede neemt. Ook bij deze transformatie is Beamm betrokken als partner ten aanzien van het bepalen van de haalbaarheid van het plan als het projectmanagement.   
 

Onderaan de streep moet wel wat verdiend worden 

Het is de eerste noch de laatste transformatie die Element Offices uitvoert in samenwerking met Beamm. Jeordie Brouwer, eigenaar Element Offices: “Beamm is onze vaste partner. Al in het voortraject gaan zij met ons mee om de haalbaarheid van het project te bepalen. Zowel technisch als financieel. Onderaan de streep moet er namelijk wel wat verdiend worden. Daarnaast fungeert Beamm als projectmanager. Zij zorgen ervoor dat onze signature goed doorgevoerd wordt. Momenteel verbouwen we samen met Beamm 3 locaties en zijn we 3 locaties aan het voorbereiden. Dit jaar openen we 5 locaties.”  

Persoonlijke aandacht 

Dit soort complexe trajecten zijn haalbaar als je werkt met de juiste mensen. Jeordie: “Beamm heeft een groot netwerk van specialisten die voor hen klaarstaan. Ze hechten veel waarde aan persoonlijk contact en service. Niet alleen als het gaat om professionele bijdrage, maar ook als het gaat om persoonlijke aandacht. Dit illustreert zich goed door, bijvoorbeeld, de borrel die zij organiseren voor alle mensen die betrokken zijn bij een verbouwing. Wat je dan ziet is dat bijna iedereen aanwezig is en zich vermaakt. Stucadoors, schilders, architecten, projectmanagers… Men rijdt er zelfs speciaal naar toe. Dat vind ik veelzeggend.” 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven