Gerelateerd nieuws

FireSafety & Security Event 2023 verslaat verwachtingen

Bedrijven die nog willen exposeren op het FireSafety & Security Event 2023 in ‘s-Hertogenbosch, zullen snel moeten beslissen. Al drie kwart van het vergrote beursoppervlak is definitief gereserveerd. Dat betekent dat het succes van de eerste editie in 2022 zonder twijfel met gemak overtroffen gaat worden.

Vorig jaar was het nog een gok voor veel bedrijven. Midden in de coronacrisis met zijn lockdowns moesten zij beslissen of zij op de beurs zouden gaan staan. De bedrijven die de gok hebben gewaagd, kregen daar geen spijt van. Ondanks dat installatiebedrijven (toen en nog steeds) omkomen in het werk én zuchten onder de personeelsschaarste, wisten zij de Brabanthallen in ruime getalen te vinden. Twee dagen lang was het op de editie van april 2022 continu druk op de beursvloer en na afloop ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis. In cijfers: 100 exposanten en 4000 bezoekers. Mede hierdoor besloten de Federatie Veilig Nederland en de partners Techniek Nederland en Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven om niet twee jaar te wachten met de volgende editie van het FS&SE, maar deze al in 2023 opnieuw te organiseren.

Gratis voor bezoekers
Het succes heeft zeker te maken met de laagdrempeligheid van het evenement. Bezoekers kunnen hun portemonnee thuislaten. De Brabanthallen zijn goed bereikbaar, er kan tijdens de FS&SE gratis worden geparkeerd, de entree en garderobe zijn gratis en tijdens het evenement worden doorlopend gratis hapjes en drankjes geserveerd. Het is ook een mooie locatie met de nieuwe hal 7 en de afgelopen jaar volledig gerenoveerde hal 6. Verder zijn er naast beursstands zeven horecapunten en zalen waar mensen elkaar in een prettige ambiance kunnen spreken en waar seminars en workshops georganiseerd kunnen worden. Bedrijven die nog willen exposeren op de grote oppervlakken zullen snel moeten zijn. Er zijn nog enkele aantrekkelijke posities beschikbaar, maar de overblijvende ruimte wordt steeds schaarser. De organisatie doet er alles aan om elke nog beschikbare positie, klein en groot, aantrekkelijk te maken. Er is zelfs nog wat extra ruimte gecreëerd, waardoor niet 95, maar 106 bedrijven zich als exposant kunnen presenteren.

Voor meer informatie: zie www.fssevents.nl of voor de plattegrond https://fssevents.nl/plattegrond/

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven