Gerelateerd nieuws

GaragePark lanceert tweede park in Nieuwegein

GaragePark realiseert morgen het nieuwe park aan de Vrijewade 40 in Nieuwegein aan bedrijventerrein Laagraven-Liesbosch. Allereerst ontvangen morgen kopers de sleutels van hun nieuwe box, gevolgd door een specifieke opleverdag voor huurders op vrijdag 14 april. Op beide opleverdagen organiseert GaragePark een open dag waarop geïnteresseerde huurders het park kunnen bezoeken. Met deze uitbreiding komt de marktleider tegemoet aan de groeiende vraag naar flexibele opslag- en bedrijfsruimtes in de regio.

Garagepark splitste de opleverdagen op, omdat ze al zoveel boxen verhuurden vóór de oplevering. Het succes van het nieuwe park duidt de groeiende behoefte aan betaalbare opslag- en werkruimtes in de regio. “Doordat het zo hard is gegaan met de huur- en verkoopvarianten hebben wij besloten om een extra opleverdag te organiseren. Zo kunnen we iedereen goed van dienst zijn”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Hiermee bereiken we echt een mijlpaal, het is namelijk nog niet eerder voorgekomen dat wij aparte opleverdagen moeten organiseren. Momenteel zijn er enkel nog huurvarianten beschikbaar. Tijdens de open dagen vertellen onze adviseurs er graag meer over.”

Uitbreiding in Nieuwegein

Na GaragePark Nieuwegein De Liesbosch is park Vrijewade de tweede locatie in de Utrechtse stad. Vanwege de bereikbaarheid via de A2 (Amsterdam-Den Bosch), A12 (Den Haag-Arnhem) en A27 (Almere-Breda) is deze locatie ideaal voor ondernemers uit de wijde omgeving. Venema: ‘‘Wij zijn buitengewoon trots dat dit alweer ons tweede park is in de omgeving van Nieuwegein. Hopelijk wordt dit net zo’n succes als ons andere park aan De Liesbosch, dat structureel helemaal vol zit. Mede hierdoor blijven wij op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden, binnen en buiten deze regio. Daarmee groeit onze zoektocht naar bouwgrond, waarvoor we continu op zoek zijn naar kavels, of onbenutte panden op bedrijventerreinen.’’ 

Parkfaciliteiten en veiligheid

Mede door de diversiteit aan formaten is er voor iedere ondernemer een passende garagebox. Zo variëren de afmetingen van 12 tot 29 vierkante meter en zijn de boxen verdeeld over de begane grond en de eerste etage. Daarnaast biedt deze locatie de beveiligingsstandaard zoals dat bij alle parken het geval is. Venema legt uit: ‘‘Veiligheid staat bij ons voorop. Daarom zijn onze parken rondom voorzien van een hekwerk met stroomschokbeveiliging. Door onze meldkameraansluiting kunnen wij snel handelen bij verdachte situaties, omdat er inbraak- en brandbeveiliging in elke garagebox aanwezig is. Daarnaast is het park in de avond goed verlicht en heeft ieder park een parkbeheerder die altijd toezicht houdt.’’

Over GaragePark

GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimten. Momenteel heeft GaragePark meer dan 4.000 garageboxen verspreid over ruim 40 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven