Gerelateerd nieuws

GO GREEN WITH US!

De schaarste en afhankelijkheid van fossiele brandstoffen in combinatie met de overbelasting van het huidige energie netwerk zorgen er voor dat nieuwe initiatieven in een stroomversnelling terecht zijn gekomen. In tegenstelling tot velen, zijn wij geen ‘nieuw initiatief’. We geloven er namelijk al veel langer in dat de productie van groene waterstof dé oplossing gaat zijn in de CO2 reductie. Waterstof als energiedrager of energieopslag lijkt de “missing link” in de energietransitie.

Overstappen naar Groene Waterstof lijkt voor velen nog onhaalbaar of iets wat pas te realiseren is in ‘de toekomst’. Bij Adsensys weten we dat dit, ook op kleinere schaal, nu wél al mogelijk is!

Adsensys biedt verschillende mogelijkheden in toepassingen, in verschillende sectoren. Adsensys heeft inmiddels ervaring met het opslaan van de geproduceerde waterstof en het wederom gebruiken van de geproduceerde waterstof. Iedere situatie is uniek! We komen daarom graag persoonlijk met u in contact om uw vragen en wensen te bespreken. Door de modulaire bouw van onze electrolyser systemen hebben we nagenoeg altijd een passende oplossing.

Benieuwd geworden naar onze waterstof oplossingen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of bekijk onze website:

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven