duurzaamheid

Gerelateerd nieuws

Gouden businessformule voor duurzaamheid

99% van de business leaders gelooft dat het belangrijk is voor het toekomstige succes van hun bedrijf om bij te dragen aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Maar de meesten geven aan dat ze niet weten hoe.

 

In dit gesprek onthult Melanie van de Velde (Founder van Big Tree Global Ltd & B Journeys) vijf sleutelfactoren voor succes, die de meest succesvolle duurzame initiatieven onderscheiden van de minder effectieve. De inzichten zijn gebaseerd op haar boek ‘Love your legacy’ en zeven jaar onderzoek. Haar onderzoek kreeg de Adam Smith Prize for PhD Excellence, genomineerd door de Cambridge University.

Het gesprek wordt in het Engels gevoerd.

Over de Circl College Tour

De CIRCL College Tour behandelt thema’s over de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen van de toekomst.

Bekijk alle video’s van de Circl College Tour

 

In gesprek

Op allerlei podia en platforms gaan onze experts en vertegenwoordigers tijdens evenementen in gesprek met ondernemers en anderen over actuele onderwerpen. Zij praten over zaken als duurzaam ondernemen, circulaire economie, vastgoed en social impact.

Bekijk de video’s of beluister de podcasts

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven