Gerelateerd nieuws

High Tech Campus Eindhoven breidt uit met hoogwaardige nieuwbouw aan de A2

High Tech Campus Eindhoven groeit met een nieuw gebied aan de zuidzijde van de Campus. De naam: Lucis.

Lucis One, de eerste van in totaal zeven te ontwikkelen gebouwen, is in volle gang. Bij de verwachte oplevering in het najaar van 2024 telt Lucis One elf verdiepingen en is met 45 meter het hoogste gebouw op de Campus, duidelijk zichtbaar vanaf de A2/N2/A67. Met een gebouwgrootte van 11.000 m² en te huren units vanaf ca. 500 m² kunnen bedrijven een eigen invulling geven aan de beschikbare werkruimte; van kantoor tot elektrotechnisch lab. De toekomstige zes gebouwen van Lucis bieden ook mogelijkheden voor huisvesting van een enkel bedrijf.

Jeroen Triepels, Sr. Director Operations bij High Tech Campus Eindhoven: “Lucis is voorzien van alle high end faciliteiten en is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt. Maar wat het echt uniek maakt is de omgeving. Vanuit je toekomstige werkplek of het dakterras kijk je aan de ene kant uit over de boomtoppen, en aan de andere de Campus en groeiende skyline van Eindhoven. Met een paar stappen sta je zelf middenin het groen. En steek je met een loopbrug de vijver over dan sta je al op The Strip, het kloppende hart van de Campus. Goed werkgeverschap draait steeds meer om de werkplek. Bedrijven willen zich vestigen op een plek waar hun mensen graag komen, en Lucis biedt dat.”

Lucis als aanjager van Open Innovatie

Bedrijven op High Tech Campus Eindhoven hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen; nieuwe technologieën en toepassingen ontwikkelen en deze succesvol introduceren in de markt. Deze combinatie van technologie en business staat centraal in de talloze samenwerkingsverbanden die je op de Campus kunt vinden. Multinationals, MKB-bedrijven, onderzoeksinstituten, servicebedrijven en technostarters ontwikkelen hier samen de technologieën en producten van morgen.

Bij succesvolle innovatie is samenwerking bepalend. Dit principe van Open Innovatie zit High Tech Campus Eindhoven in de genen. Door elkaars expertise, faciliteiten en (zakelijke) netwerken te benutten ontwikkel je niet alleen sneller hoogstaande producten, ze zullen ook succesvoller op de markt worden gebracht. High Tech Campus Eindhoven is zo ingericht dat je gemakkelijk in contact komt met anderen, die dezelfde taal spreken en dezelfde passie voor technologie delen.

Otto van den Boogaard, CEO van High Tech Campus Eindhoven: “Lucis is een nieuwe uitbreiding van de Campus, midden in een klimaat waar je optimaal kunt werken, ondernemen en ontspannen. In een groene omgeving die inspireert en focus geeft. Een hoogwaardige ontwikkeling, voor innovatieve multinationals of start-ups die scale-ups worden. Voor iedereen die krachten wil bundelen. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven