Gerelateerd nieuws

Hoefnagels Fire Safety: bouwkundige brand- en rookveiligheid 

Win een gratis Brandscan!


Hoe garandeer je dat bewoners of bezoekers zich in een gebouw 100% veilig voelen? Ieder bouwbedrijf, iedere gebouwbeheerder of eigenaar van een bedrijfspand voelt die verplichting. Voor Hoefnagels Fire Safety is die verantwoordelijkheid dagelijkse business, al 139 jaar. Hoefnagels is dé expert op het gebied van brandwerende afsluitingen. De brandwerende deuren en rolschermen zijn overal te vinden: in productiebedrijven, magazijnen, kantoren, ziekenhuizen, luchthavens en musea. Overal waar brandcompartimentering noodzakelijk is, heeft Hoefnagels Fire Safety de juiste maatwerkoplossing.

Voor optimale veiligheid moeten alle schakels van de keten perfect in elkaar passen. Daarom heeft Hoefnagels alle disciplines in eigen huis. Van ontwerp tot productie, montage en onderhoud: het wordt allemaal gedaan door zeer goed opgeleide en gecertificeerde vakmensen.

Wil je die vakmensen ontmoeten en eens van gedachten wisselen? Kom dan tijdens het FireSafety & Security Event langs op stand B17. We vertellen je graag meer over de actuele ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving binnen brand- en rookveiligheid. En als je je contactgegevens bij ons achterlaat dan maak je kans op een gratis Brandveiligheidsscan. Da’s mooi meegenomen, toch?

Meer hierover op:  https://www.hoefnagels.com/nieuws/firesafety-security-event/

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven