Gerelateerd nieuws

Nieuwe huurders in wijkwinkelcentra Toolenburg en Westwijk

Vastgoedbelegger Altera Vastgoed (verder: Altera) heeft afgelopen periode meerdere huurovereenstemmingen bereikt met nieuwe huurders voor wijkwinkelcentrum Westwijk in Amstelveen en wijkwinkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp. 

 Mr. Fillet

Met Mr. Fillet is overeenstemming bereikt om in wijkwinkelcentrum Westwijk aan het Westwijkplein 66 in Amstelveen de vijfde winkel in Nederland te openen. Mr. Fillet huurt een winkelruimte van circa 116 m² en opent nog dit jaar haar deuren.

Mr. Fillet is een kipspeciaalzaak en ging in november 2022 van start met zijn eerste winkel in Bunschoten-Spakenburg. Later volgden locaties in Ede, Apeldoorn en Almere. Mr. Fillet wil in de komende jaren meerdere winkels openen.

BeSolar

Met BeSolar is overeenstemming bereikt om hun vijftiende winkel te openen in Nederland. BeSolar is specialist in de installatie van zonnepanelen en zonnecollectoren en is van plan om in de komende jaren veel nieuwe winkels te openen. In wijkwinkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp huurt BeSolar circa 124 m² aan Markenburg 83 en voor het einde van het jaar is de winkel open voor de consument.

Erwin Wessels, CIO Altera: “Voor al onze wijkwinkelcentra werken we aan een compleet dagelijkse aanbod in food en non-food alsmede meerdere dienstverleners. Met de komst van BeSolar en Mr. Fillet geven we verdere invulling aan deze strategie en de toekomstbestendigheid van de centra. Hoofddorp is nu volledig verhuurd en Westwijk is op een unit na volledig verhuurd.”

Over wijkwinkelcentrum Westwijk

Wijkwinkelcentrum Westwijk is in 2016 gerenoveerd en uitgebreid en ligt in verzorgingsgebied Westwijk Noord en Westwijk Zuid, de jongste uitbreidingswijk in Amstelveen met circa 15.500 inwoners. Dit verzorgingsgebied zal de komende jaren verder groeien door uitbreidingswijk De Scheg en het beoogde woonprogramma op bedrijventerrein Legmeer. Deze gebieden behoren tot het primaire verzorgingsgebied van Westwijk.

Over wijkwinkelcentrum Toolenburg

Winkelcentrum Toolenburg in Hoofddorp is het winkelcentrum van Toolenburg en omgeving waar de dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden. Het winkelcentrum is goed bereikbaar en er is een breed assortiment aan winkels. Daarnaast is er voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Het vastgoedbeheer van Westwijk en Toolenburg wordt gedaan door Colliers.  Naast vastgoedbeheer adviseerde Colliers bij de verhuurovereenstemming. BeSolar werd door NVM Makelaars bijgestaan in het vinden van een geschikte locatie.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven