Gerelateerd nieuws

Kies vandaag de werkplek van morgen  

Viking behoort tot de Raja Group; een écht familiebedrijf met bestaansrecht sinds 1954. Vandaag de dag bestaat onze familie uit meer dan 4500 medewerkers, werkzaam in 19 landen. Een grote Europese speler met een sterk regionaal karakter op het gebied van verpakkingsmaterialen, magazijnbenodigdheden, kantoorartikelen, hygienische producten en kantoormeubilair. Met ons ruime aanbod van meer dan 30.000 artikelen kunt u met een levertijd van 24 uur vandaag uw werkplek van morgen inrichten.

Verlangt u naar een sparringspartner die met u meedenkt, vooruit denkt, nieuwe ideeën aanbrengt, ontzorgt, faciliteert en oplost? En wenst u kosten te besparen zonder uw duurzame doelstellingen uit het oog te verliezen? De werkwijze van Viking achterhaalt waar de behoeftes en knelpunten zitten en dat vormt de basis voor onze adviezen. We dragen een oplossing aan en implementeren deze ook volledig. Ten slotte toetsen we de mate van verbetering om zo tot een duurzame samenwerking te komen. Of u nu een start-up bent of vorm geeft aan een complexer inkoopproces in een grotere organisatie; wij staan voor u klaar!

Bij een gedegen advies hoe efficiënt uw bestel en inkoopproces rondom de aanschaf van kantoorartikelen het best vorm te geven stoppen we niet. We helpen u ook een inspirerende werkomgeving te creëren. Bij Viking begrijpen we dat u waarde hecht aan verbinding, betrokkenheid en het welzijn van uw medewerkers. Onze interieur specialisten vertalen uw wensen naar een optimale ergonomische, sfeervolle en comfortabele eindresultaat. 

Kortom, Viking biedt u een one-stop-shop ervaring waardoor u zich zorgeloos kunt blijven richten op uw kernactiviteiten.

Bent u op zoek naar persoonlijk advies of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Kom dan 7,8,9 juni naar de vakbeurs Facilitair en Gebouwenbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht en bezoek onze stand in hal 10, 10.3.9 of neem contact op via: team-furniture.bd@vikingoffice.eu

Kijk ook hier.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven