Gerelateerd nieuws

Kno-Tech

Het Varya PerimeterLocator™ systeem van Kno-Tech is het eerste systeem ter wereld dat zorgt voor een draadloze beveiliging van omheiningen met behulp van speciale RFID-detectoren.

De RFID-detectoren vereisen geen externe voeding of bekabeling. De installatie is hierdoor zeer eenvoudig, snel en tegen lage kosten. Het Varya PerimeterLocator™ systeem is geschikt voor alle hek- en toegangssystemen.

De uitgebreide software kan zodanig geconfigureerd worden dat zelfs met complexe omgevingsfactoren een betrouwbaar detectiesysteem tot stand komt. Als aanvulling op de Varya PerimeterLocator™ is de AlarmLocator™ ontwikkeld. Dit systeem biedt de mogelijkheid om objecten, binnen het Varya PerimeterLocator™ systeem, individueel te beveiligen.

Het Varya PerimeterLocator™ systeem kan eenvoudig gekoppeld worden aan het aanwezige inbraakalarm- en/of camerasysteem. Zodoende ontstaat er een volledig gesloten systeem dat een snelle en nauwkeurige controle, via PTZ-camera’s, van een incident met een nauwkeurigheid van ± 2 meter mogelijk maakt.

Qua omheiningslengte is het systeem nagenoeg onbeperkt. Lengtes tot 2000 meter zijn zonder meer mogelijk, dit zonder bekabeling! Door het vormen van zones en de installatie van extra FLM units zijn de lengtes nagenoeg onbegrensd.

Bezoek ons op Stand A.05, wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Kno-Tech Productbeveiliging BV

+31-174420046 | +32-52311714

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven