Gerelateerd nieuws

Ladingzekeren ingewikkeld? Niet bij Panhuijsen. 

Met een palletwikkelmachine kun je snel een pallet voorzien van een beschermende laag folie. Maar palletwikkelen is meer dan het buitensluiten van stof en vuil alleen. Écht palletwikkelen gaat over het verantwoord verpakken van je lading voor een veilig vervoer over weg. Zo worden ongelukken voorkomen en beperk je bovendien de kans op schade aan je goederen. 

Investeren in het optimaal stabiliseren van lading en pallets is extra relevant door de vernieuwde richtlijnen die zijn opgesteld vanuit de EU. Deze regelgeving houdt onder andere in dat alle betrokkenen bij het transport van goederen, verantwoordelijk zijn voor de ladingzekering en dat inspecties langs de weg vanuit dat oogpunt kritischer zullen worden bekeken. Palletladingen dienen daarom vormvast en stabiel te zijn omwikkeld. Met een palletwikkelmachine uit ons assortiment is dat eenvoudig te regelen en volg je ons stappenplan dan is palletwikkelen verre van ingewikkeld.

Wil je meer weten over palletstabilisatie? 

Panhuijsen heeft een stappenplan ontwikkeld waarin zij het belang van palletstabilisatie toelichten. Bezoek Panhuijsen op Logistica stand 03.D12.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven