Gerelateerd nieuws

Meer rendement uit vastgoed met slimme oplossingen voor beveiliging en gebouwbeheer

Op het Fire Safety & Security Event in Den Bosch presenteert Explicate de mogelijkheden van vier merken die het in de Benelux vertegenwoordigt: De software van Gamanet (C4) wordt door duizenden klanten gebruikt om systemen voor beveiliging en gebouwbeheer te integreren én geautomatiseerd te laten samenwerken. Bovendien kunnen facility managers en security managers nu vanuit één systeem alle onderliggende systemen bedienen.

Kentekenherkenning van Tattile maakt het mogelijk om voertuigen van bewoners, huurders en bezoekers veilig en een eenvoudig te herkennen en deze toegang te verlenen tot het terrein. Deze camera’s zijn van Italiaans fabricaat en gebruiken de modernste technieken.

De smartphone app en het beheerdersportaal van het Zweedse bedrijf Cosafe bieden woningcorporaties en andere organisaties de mogelijkheid om in crisissituaties en bij incidenten doeltreffend en zonder tijdsverlies te communiceren en samen te werken.

Fidelix is in Finland marktleider op het gebied van systemen voor gebouwbeheer. Hun ‘BMS-systeem’ en hun draadloze sensoren voor het meten van luchtkwaliteit worden in duizenden Europese projecten gebruikt om klimaatbeheersing te beheersen en tegelijkertijd energiezuinigheid te bevorderen. 

Leer meer op https://explicate.nl of neem contact op met Explicate (+ 31 (0)53 – 23 40 650 of maarten@explicate.nl)

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven