Gerelateerd nieuws

Nieuw tijdens Installatie Vakdagen: het E&W Diner

Regionaal Techniek Centrum Hardenberg, Wij Techniek en Techniek Nederland organiseert in samenwerking met Installatie Vakdagen de eerste editie van het E&W Diner. Deze exclusieve avond voor ondernemers uit de installatiebranche is op dinsdag 12 september 2023 tijdens de eerste beursdag van Installatie Vakdagen in Evenementenhal Hardenberg.

“Het doel van deze avond is: meedoen is niet achterover leunen in een stoel en kijken naar een show. We gaan deze avond informeren en inspireren; netwerken en samen bouwen aan een sterkere installatiesector in de regio. Aanwezigen worden verwacht daar hun steentje aan bij te dragen in een interactief programma”, zegt Irma de Hoon namens Installatie Vakdagen.

Arjan Jansen, directeur Regionaal Techniek Centrum Hardenberg vult aan: “We willen ondernemers, bestuurders en mensen uit het onderwijs elkaar laten ontmoeten om zo vraagstukken te beantwoorden rondom het ontwikkelen van het vakmanschap installatietechniek. Dit doen we door innovaties en best practices op het gebied van ondernemen deze avond in een interactief programma te presenteren. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk menu uit de regio. Zo kunnen we elkaar binnen de branche up-to-date houden en vooroplopen in goed werkgeverschap.”

De rode draad van het programma van het E&W Diner is dat in veel organisaties mensen het belangrijkste kapitaal vormen en dat investeren in personeel hoog op de agenda staat. Daarom staat tijdens deze avond talent centraal. De Hoon: “We gaan samen met onderwijs, overheid en het bedrijfsleven in gesprek over hoe we talent kunnen binden, boeien en bestendigen. De inschrijving voor het E&W Diner zal via uitnodiging verlopen.”

Installatie Vakdagen Hardenberg

Het E&W Diner wordt georganiseerd tijdens Installatie Vakdagen die plaatsvindt op 12, 13 en 14 september in Evenementenhal Hardenberg. Dit is het vakevenement waar product, techniek en oplossing binnen de installatiebranche samenkomen. Ruim 150 leveranciers uit de installatiebranche demonstreren daar de bezoekers de nieuwste technische oplossingen en actuele innovaties. Professionals uit de sector kunnen daar hun kennis vergroten door mee te doen aan verschillende sessies van het kennisprogramma. Ook brancheverenigingen, kennis- en onderwijsinstellingen zijn aanwezig. Voor meer informatie over Installatie Vakdagen: www.installatie-vakdagen.nl.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven