Gerelateerd nieuws

Ontharden van leidingwater: Zónder elektriciteit en KIWA-gekeurd

Kalk is niet schadelijk voor de menselijke gezondheid, maar zorgt er wel voor dat huishoudelijke apparaten kapot gaan, waterleidingen verstopt raken en verwarmingselementen verkalken. De waterontharders van Talent gaan hiermee de strijd aan. Slim, efficiënt en zonder elektriciteit.

ZONDER STROOM

De Talent-waterontharders worden hydraulische aangestuurd door de druk van de waterleiding en kunnen gezien worden als de waterontharders 2.0., Made in Belgium. Elektrische aansluitingen of batterijen zijn niet aan de orde. Bovendien spoelen onze waterontharders enkel wanneer nodig. De geïntegreerde, accurate watertellers registreren elk verbruik en zorgen ervoor dat de waterontharder enkel regenereert als de onthardingscapaciteit is bereikt.

KIWA-GEKEURD

Een tweede unieke troef is KIWA-keurmerk van de Talent-waterontharders, waardoor ze veilig in de Nederlandse meterkast of meterput ingepast kunnen worden. Direct na de watermeter en voor elke aftakking, waarmee een optimale ontharding wordt geborgd. Wist u dat de Nederlandse wetgeving strikt verbiedt niet gekeurde apparaten te installeren in een woning. Met Talent kiest u dus voor een goedgekeurd en veilig product.

Benieuwd naar de Talent ontharders? Surf naar www.talent-nl.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven