Gerelateerd nieuws

PG Security Systems 

Intercom systemen worden vandaag de dag steeds vaker toegepast. Met de hype van bijvoorbeeld een deurbel met camera en audio opties, is de populariteit van dergelijke oplossingen in sneltreinvaart toegenomen. Het gemak mét het gevoel van veiligheid om uit voorzorg eerst te kijken wie er aanbelt, is natuurlijk een meerwaarde voor elke gebruiker.

Omdat dit systeem niet alleen lokaal kan worden gebruikt maar via internet verbonden is, zijn de mogelijkheden ongekend. Je hoeft bijvoorbeeld niet meer aanwezig te zijn om te weten wie er aanbelt. Iemand belt aan terwijl er niemand aanwezig is en de gebruiker krijgt simpelweg realtime een bericht op de smartphone dat er iemand voor de deur staat.

Door middel van audio (horen en spreken) en videobeeld van de intercom camera, kan op afstand via Wi-Fi en 4G/5G gecommuniceerd worden met de persoon die voor de deur staat.

Zoals met veel technische oplossingen, is ook de kwaliteit van het intercomsysteem afhankelijk van de fabrikant. Er zijn veel goedkope oplossingen die vaak niet aan alle wensen voldoen of die van een inferieure kwaliteit zijn. Een kwaliteitskeurmerk of een fabrikant welke bekend staat om de geboden kwaliteit maakt het verschil. Omdat dit een systeem is welke jarenlang toegepast kan worden, is het dus van belang om de juiste keuze te maken.

Hikvision is wereldwijd nummer één van diverse beveiligingsoplossingen en intercomsystemen, gebaseerd op IoT technologie. Getest conform diverse (CE) keurmerken, heeft Hikvision een breed assortiment aan de juiste intercomsystemen voor elke wens. Het is toepasbaar voor een woonhuis, villa, retail, MKB en grote (appartement) complexen.

De specialisten van PG Security Systems, dé groothandel voor beveiligingsoplossingen, geven graag gehoor aan mogelijke vragen (zakelijke markt) of verwijzen je door naar één van de vele partners in Nederland waarmee PG Security Systems samenwerkt. 

www.pg-securitysystems.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven