Gerelateerd nieuws

Rexel, uw partner in duurzaamheid

Rexel is dé betrokken partner voor alle professionals op het gebied van elektrotechniek. We werken samen aan 100% duurzaam door het leveren van innovatieve producten en diensten die een bijdrage leveren aan de energietransitie. Rexel ziet erop toe dat zowel haar product- als serviceaanbod naadloos aansluit op de toekomst. 

De e-installateur speelt een belangrijke rol in de energietransitie. Er zullen een tal aan duurzame systemen zoals zonnepanelen, laadstations, warmtepompen en opslagsystemen geïnstalleerd moeten worden om de klimaatdoelen te halen. Rexel houdt de ontwikkelingen in de markt scherp in de gaten. Hierdoor zijn we in staat u in een vroeg stadium te informeren over nieuwe duurzame producten en oplossingen.

Waarom kiezen voor Rexel?


Ruim assortiment

Rexel biedt naast de standaard elektrotechnische materialen, een tal aan duurzame oplossingen van toonaangevende merken. Het aanbod loopt uiteen van producten op het gebied van zonne-energie, e-mobility en elektrisch verwarmen tot aan energie-opslag. Uiteraard leveren we ook alle toebehoren en het gereedschap voor de duurzame installatie.

Uitgebreide logistieke services

Door uw logistieke processen te optimaliseren kan er veel winst behaald worden. Rexel heeft een breed scala aan logistieke diensten. Van just-in-time leveren, bouwplaatslogistiek, kitting en rollend leveren tot aan voorraadmanagement. Voor elke logistieke vraag hebben wij een passende oplossing.

Trainingen door heel Nederland

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en producten met het opleidingsprogramma van Rexel. We organiseren regelmatig trainingen door heel Nederland.

Technische ondersteuning

Onze Consultants helpen u graag bij uw duurzame vraagstukken en staan klaar met een passend advies voor het realiseren van nul-op-de-meter-concepten. U kunt bij ons terecht voor onder andere opbrengst- en schaduwsimulaties, berekeningen voor laadpleinen, advies over opslagsystemen en calculatie-ondersteuning bij elektrische verwarming.

Laadnet

Laadnet is onderdeel van Rexel Nederland en de betrouwbare oplossing om laadstations online te beheren. Met dit platform heeft u onder meer inzicht in alle geïnstalleerde laadstations, de mogelijkheid om storingen op te lossen en de bezettingsgraad uit te lezen. Het Laadnet-platform is gratis beschikbaar voor Rexel-klanten. Kijk voor meer informatie op www.laadnet.nl.

Meer weten over Rexel? Kijk op www.rexel.nl.

 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven