Gerelateerd nieuws

Samenwerking Johnson Controls en Westheart internationaal B.V.

In januari hebben Johnson Controls en Westheart internationaal B.V. hun samenwerking bekrachtigd. Voor alle blussers en aanverwante artikelen die door de firma Johnson Controls (merknaam Total en/of FLN Neuruppin) worden aangeboden kunt u daarom terecht bij Westheart internationaal B.V.


Door deze samenwerking intensiveren wij onze kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening en het blussen van specifieke risico’s. Wij mogen daarom ook met recht zeggen dat wij de toekomst van brandbeveiliging en brandinterventie in onze bedrijfsmissie hebben opgenomen.
Niet alleen de standaard brandblussers zoals poeder, CO2 en schuim vindt u bij ons, maar ook oplossingen voor specifieke risico’s als Lithium accu’s, rubber, kunststoffen, vetbrand en alcoholen.

Onze bedrijven/dealers geven u een advies gebaseerd op de werkelijke risico’s in uw bedrijf, ook worden uw BHV’ers getraind op deze specifieke risico’s waardoor de veiligheid van u en uw mensen optimaal wordt.

Kies voor kwaliteit en de meer dan 100 jaar ervaring van Johnson Controls en de 50 jaar ervaring van Westheart internationaal om uw Brandveiligheid naar een hoger level te brengen.

Volg onze redactionele stukken om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden die wij bieden, elke editie lichten wij er een specifiek risico uit met de oplossing met blusmiddelen.

www.westheart.eu

www.fln-neuruppin.de

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven