Gerelateerd nieuws

Sealskin brengt kleur naar de badkamer met nieuwe pearl-kleuren

Sealskin duka biedt vele mogelijkheden als het gaat om het ontwerpen van een persoonlijke douche. Zo is er naast legio keuze in glasvarianten, ook héél veel keuze in kleuren. Waar je met de pura 5000 serie een subtiel kleuraccent toevoegt, is het nu mogelijk om met het gekleurde profiel van natura- en libero 4000 de douche helemaal in harmonie brengen met de gekozen badkamerstijl. Naast de bekende zilveren hoogglans en mat zilveren kleuren zijn de kleuren copper pearl, brass pearl en black pearl toegevoegd aan deze series. Match kranen, accessoires en tegels nu met deze douches. Dankzij het uitgebreide kleurenpallet van de natura en libero 4000 douches krijg je de vrijheid om een bijzonder badkamerontwerp te realiseren.

natura 4000 – minimalistisch design, maximaal comfort

Voor iedere badkamer biedt natura 4000 een gepaste douche-oplossing. Of het nu gaat om douches met een draai-, schuif- of vouwdeur voor in een nis of in een hoek. Alle douchewanden worden in een nieuwe standaard hoogte van 2 meter uitgevoerd. Er is ook maatwerk mogelijk, waarbij een maximale hoogte tot 2,10 meter gerealiseerd kan worden in de kleuren mat zilver en zilverhoogglans. De kleuren copper pearl, brass pearl en black pearl zijn leverbaar tot een maximale hoogte van 2 meter.

libero 4000 – bijzondere douches waar elke centimeter telt

Met de unieke vrijstaande draai- en vouwpendeldeuren van libero 4000 kan je royaal douchen zonder in te leveren op ruimte. De douchewand kan na gebruik ingeklapt worden, door deze eenvoudig tegen de muur te draaien. Doordat het scharnier ca. 15 cm van de muur draait, beweegt de douche zich niet tegen de kraan.

Link naar website:

https://corambenelux.news/natura-libero-4000/

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven