Gerelateerd nieuws

Slimme toegangscontrole oplossingen voor elke deur.

Tijdens Vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer 2023 is SALTO Systems weer nadrukkelijk aanwezig met de nieuwste innovaties op het gebied van toegangscontrole. Naast het gerenommeerde server-based SALTO Space platform en innovatieve cloud-based SALTO KS en Homelok platform laat SALTO ook de oplossingen van group companies Gantner, Bluefield en Cognitec zien.

Naast de elektronische deurbeslagen, cilinders en wandlezers zijn ook SALTO group companies Gantner, Bluefield en Cognitec aanwezig.

Betrouwbare lockeroplossingen

In vele situaties zijn lockers een fantastische oplossingen voor het veilig opbergen van persoonlijke bezittingen. Gantner ontwikkeld diverse bekabelde en batterij gevoede lockeroplossingen.

Verwelkom bezoekers op een gastvrije manier

Uw online bezoekersregistratie, die de mogelijkheid biedt om toegangsrechten te koppelen aan uw toegangscontrole. BlueEntrance werkt met SALTO Space of SALTO KS. Ontvang bezoekers bij uw receptie en meld ze eenvoudig aan.

Geen deur blijft dicht voor het juiste gezicht

Het openen van deuren met een sleutel, tag of telefoon is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Toch is hier altijd nog een fysieke sleutel nodig. Met de biometrie oplossingen van Cognitec / TouchByte is het nu ook mogelijk om SALTO sloten te ontgrendelen via gezichtsherkenning.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven