Gerelateerd nieuws

SPRYG Real Estate Academy organiseert het nieuwe event ESG & Vastgoed NL 2023

SPRYG Real Estate Academy kondigt vol trots het actuele seminar “ESG & Vastgoed NL 2023” aan, op dinsdag 24 oktober 2023 in Den Haag. Deze ESG-middag is gericht op het bevorderen van duurzaamheid in de vastgoedsector en biedt een unieke gelegenheid voor vastgoedprofessionals en experts om de nieuwste ontwikkelingen rondom ESG (Environmental, Social, Governance) te verkennen in het kader van de Europese CSRD-verplichting (Corporate Sustainability Reporting Directive) per 1 januari 2024. Wat is de impact van deze Europese richtlijn op vastgoed en vastgoedorganisaties?

 

Duurzaamheid in de vastgoedsector: ESG & Vastgoed NL 2023

ESG, een centraal thema in de Europese vastgoedsector, speelt een cruciale rol bij het aanpakken van de uitdagingen op het gebied van klimaatverandering, milieu-impact, maatschappelijke verantwoordelijkheid en bestuurlijke praktijken. Als toonaangevende speler in de vastgoededucatie heeft SPRYG Real Estate Academy het initiatief genomen om dit belangrijke onderwerp in de schijnwerpers te zetten met als doel duurzaamheid te bevorderen en nieuwe oplossingen te vinden voor actuele duurzaamheidsvraagstukken.

 

Inspirerende sprekers en interactief topgesprek

Tijdens het evenement ESG & Vastgoed NL 2023 kunnen deelnemers uitkijken naar inspirerende sprekers en thought leaders in de vastgoed- en duurzaamheidswereld, zoals vanuit Achmea Real Estate, Dutch Green Building Council (DGBC), VanWonen, Rabobank Real Estate Finance, TheRockGroup en Colliers. Zij delen hun inzichten over de doorvertaling en invulling, best practices en toekomstige vooruitzichten op het gebied van ESG, EU Taxonomie en vastgoed in Nederland. Daarnaast eindigt het met een boeiend topgesprek, waarbij belangrijke vastgoedbeslissers hun inzichten delen en uitdagingen bespreken.

 

Netwerkmogelijkheden en samenwerking

Naast educatieve sessies biedt ESG & Vastgoed NL 2023 uitgebreide netwerkmogelijkheden. Deelnemers kunnen in contact komen met gelijkgestemde professionals, experts en vertegenwoordigers uit de vastgoedsector en aanverwante industrieën. Door samen te werken en ervaringen te delen, kunnen zij gezamenlijk bijdragen aan een duurzamere toekomst voor de vastgoedsector.

 

Over SPRYG Real Estate Academy

SPRYG Real Estate Academy is een vooraanstaande opleidingsinstelling voor de vastgoedsector. Met hoogwaardige educatieve programma’s en evenementen helpt SPRYG Real Estate Academy professionals in de vastgoedbranche succesvol te zijn in een steeds veranderende en veeleisende sector. Als organisator van o.a. ESG & Vastgoed NL 2023 zet SPRYG Real Estate Academy zich in om duurzaamheid te bevorderen en de vastgoedsector te transformeren naar een meer verantwoordelijke en toekomstgerichte branche.

Ga voor meer informatie naar www.spryg.com/ESG

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven