Gerelateerd nieuws

Strafrechtadvocatenkantoor Sjöcrona van Stigt huurt kantoorruimte in Willemswerf Rotterdam

Strafrechtadvocatenkantoor Sjöcrona van Stigt Advocaten heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met a.s.r. real estate voor de huur van ca. 728 m² kantoorruimte in multi-tenant kantoorgebouw Willemswerf aan de Nieuwe Maas in Rotterdam. 

De Willemswerf is gelegen aan de Boompjes 40 in Rotterdam. Het is een kantoorgebouw met een markante architectuur, ontworpen door de Amsterdamse architect Wim Quist. Tevens is het gebouw voorzien van een ruime parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen, restaurant, koffiebar, een business center en ruime algemene entree inclusief receptie. 

Van het gebouw zijn 17 etages ingericht als kantooretage, met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van ca. 37.000 m². Het gebouw biedt plaats aan nationale en internationale bedrijven en met de recente verhuur aan Sjöcrona van Stigt Advocaten wordt het scala aan huurders verder verrijkt.

CBRE begeleidde de transactie namens a.s.r. real estate, in collegiale samenwerking met JLL Rotterdam. De huurder werd geadviseerd door Switch Real Estate Consultants.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven