Gerelateerd nieuws

TA-Smart – Meten is weten / Breng je gegevens tot leven

HVAC-systemen werken 80% van de tijd op minder dan 50% van hun ontwerpbelasting, dat is minder dan 20% van het debiet. Dankzij de geweldige regel- en meetfuncties van TA-Smart bij lage debieten kunt u het hele jaar door een optimaal binnen comfort bereiken.

De TA-Smart connected regelafsluiter geeft naadloos toegang tot kritische circuitparameters en informatie over de afsluiter configuratie rechtstreeks vanaf uw smartphone, zelfs zonder BUS-communicatie. Dit geeft u meer systeemtransparantie, lagere bedrijfskosten, makkelijkere foutopsporing en systeemoptimalisatie.

TA-Smart is leverbaar in DN 20 t/m DN125 en is opgebouwd rond 3 basisprincipes:

REGELING:

Diverse regelmogelijkheden zoals debiet, vermogen en klepstand van de afsluiter met een uitstekende regelbaarheid. Een ΔT begrenzing kan worden toegevoegd aan elk type besturing, zelfs in deellast. TA-Smart heeft de beste regelfunctie in zijn klasse, ongeacht het debiet, zelfs in deellast tot 0,5% van het nominale debiet.

METING:

Registreert continu en real-time meetgegevens: debiet, klepstand van de afsluiter, temperatuurverschil, aanvoer-/retourtemperaturen, vermogen en energie.

COMUNICATIE:

Communicatie en opslag: BLE, BUS, Analoog, Cloud

Digitaal configureerbaar: Hytune-app, web-app

TA-Smart is tot 83% compacter dan afsluiters van concurrenten – dit garandeert een naadloze montage, óók in retrofit-toepassingen.

Productinformatie: https://www.imi-hydronic.com/nl-nl/ta-smart

IMI Hydronic Engineering BV – Klipperaak 1 – 2411 ND  BODEGRAVEN

Website: https://www.imi-hydronic.com/nl-nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven