Gerelateerd nieuws

Uitnodiging: Miljoenenontbijt Noord-Holland Noord 2023

Graag nodigen we je uit voor het Miljoenenontbijt 2023! Tijdens het jaarlijkse Miljoenenontbijt word je bijgepraat over welke kansen de Miljoenennota biedt aan de regio Noord-Holland Noord. Het thema van dit jaar is Noord-Holland Noord: de tuin van innovatie, met als belangrijkste vraag: “Hoe werken we samen aan een toekomstbestendige regio?”


De West-Friese Business Coach Meriam Slijkerman gaat als dagvoorzitter en gespreksleider in gesprek met Menno Middeldorp (Hoofd Rabo Research) over de Miljoenennota en de impact op de regio Noord-Holland Noord. Ben Tap, directeur Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid (RPA), vertelt hoe jij als ondernemer jonge talenten kan binden aan jouw bedrijf. Associate Lector, Margo van Kemenade gaat samen met haar studenten van Hogeschool Inholland in op de krapte van de huidige arbeidsmarkt en de kracht van innovatie. De provincie Noord-Holland zal vervolgens dieper ingaan op de samenwerking binnen de regio. Want hoe werken we samen aan een toekomstbestendige regio?

Wil jij inspiratie op doen en de tuin van innovatie ontdekken?
Via onderstaande aanmeldbutton kan jij je inschrijven!  Het aantal plaatsen is beperkt, dus we adviseren je om jouw inschrijving vroegtijdig te bevestigen.  

Wanneer: Woensdag 20 september 2023

Tijd: 08:00 uur – 11.15 uur

Waar: Rabobank | Robonsbosweg 5 | 1816 MK Alkmaar

Introducé

Wil je een introducé meenemen? Iedere bezoeker dient zichzelf met zijn/haar eigen e-mailadres aan te melden.

Let op: Je bent alleen ingeschreven als je na jouw inschrijving je aanmelding bevestigt per mail.

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, meld je dan tijdig af zodat we mogelijke voedselverspilling tegen kunnen gaan. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven