Gerelateerd nieuws

UNILIN, FOR SMART LIVING

Unilin Insulation is al vele jaren een begrip in de bouwwereld. Als het gaat om pasklare oplossingen voor daktoepassingen denkt men aan Unilin. Unilin is in 50 jaar uitgegroeid tot dé producent met het meest uitgebreide assortiment dakelementen en isolatieplaten.

Unilin is producent van isolerende dakelementen en isolatieplaten. Zowel voor nieuwbouw als renovatie of voor bijzondere woningen met aparte dakconstructies ben je bij Unilin aan het juiste adres. Unilin biedt diverse prefab mogelijkheden, kan mooie op maat gemaakte daken leveren en ook voor rieten kappen hebben wij verschillende oplossingen. Voor sedumdaken is er een aparte constructie bedacht die uiterst effectief en rendabel is. Laat je overtuigen en kijk op onze website www.unilininsulation.com/nl

Unilin Insulation biedt op maat uitgewerkte isolatieoplossingen dankzij de merken Usystem, Utherm en Usafe.

Usystem | All-in-one dakelementen

De Usystem dakelementen combineren PIR isolatie, ribben, dakbeschot en zichtzijde in één kwalitatief bouwconcept én ze worden op voorhand op maat gemaakt. De Usystem dakelementen zijn dun en isoleren zeer goed. Zo hebben ze de best mogelijke lambdawaarde van de markt.

Prefab bouwsystemen

Uit het aanbod Usystem prefabsystemen blijkt onze jarenlange expertise en hiermee bieden we efficiënte en duurzame prefab daken en wandsystemen met PIR isolatie.

Utherm | is een uitgebreid assortiment PIR-isolatieplaten, voor zowel platte daken en daken met afschot, als vloeren en spouw-en gevel muren.

Usafe | zijn brandwerende isolatie platen, een totaaloplossing die zowel energiezuinig is, als bijdraagt tot brandveiligheid.

Unilin Insulation maakt deel uit van de Unilin Group. Hierbij horen nog twee divisies:

◦ UNILIN, division flooring (laminaat, samengesteld parket en LIVYN)

◦ UNILIN, division panels (MDF, HDF, spaanplaten, gemelamineerde platen en klikmeubelen)

De Unilin Group maakt deel uit van het Amerikaanse beursgenoteerde Mohawk Industries, Inc. marktleider in vloerbekleding.

Unilin staat synoniem voor (r)evolutie. Dankzij voortdurende innovatie, investeringen in design, onderzoek en ontwikkeling en de nieuwste technologieën zijn onze divisies uitgegroeid tot topspelers. De basis van dit succes vormt de Unilin-spirit, die de grondslag vormt voor onze missie: wij creëren mooie en gebruiksvriendelijke kwaliteitsproducten voor uw huis.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven