Gerelateerd nieuws

Van Lente Systeemintegratie

Van Lente Systeemintegratie biedt haar klanten innovatieve totaaloplossingen en diensten op het gebied van industriële- en gebouwautomatisering. Inmiddels hebben we 90 jaar ervaring en staan bekend als een betrouwbare systeemintegrator. 

Dit komt doordat we dicht bij onze klanten staan. Samen denken, samen doen is ons motto, op deze manier kunnen wij onze klanten écht helpen en kunnen we de best passende totaaloplossing leveren en technisch hoogwaardige en duurzame systemen aanbieden. 

Van Lente Systeemintegratie beschikt over een team van 30 specialisten in de meet- en regeltechniek en gebouwautomatisering. U kunt bij ons terecht voor alle diensten op het gebied van klimaatinstallaties en automatisering van technische installaties in gebouwen. Wij onderscheiden ons door onze jarenlange ervaring en specifieke kennis. Van Lente heeft een gegarandeerde toegevoegde waarde voor uw projecten.

Onze kernactiviteiten zijn, nieuwbouw, renovatie, optimalisatie, onderhoud, monitoring en beheer. Wij verzorgen in eigen beheer de engineering, bekabeling, montage, paneelbouw, tekenwerk, software engineering, inbedrijfstelling en onderhoud. Kortom: ‘alles in één hand’. Voor onze oplossingen maken wij gebruik van de modernste apparatuur en applicaties waarbij juist de kennis van de oude(re) systemen van pas komt bij renovatie en optimalisatie. 

Van Lente systeemintegratie is partner van Priva, Easy IO en ecoBuilding. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven