Gerelateerd nieuws

VelopA

Organisaties hebben tegenwoordig te maken met diverse uitdagingen op het gebied van circulariteit, CO2 uitstoot en extreem weer in de buitenruimte. Daarnaast blijkt uit onderzoek dat steeds meer mensen de fiets naar hun werk pakken. Het kabinet zet zelfs fors in op deze ontwikkeling en trekt de komende jaren tientallen miljoenen uit om meer Nederlanders op de fiets naar het werk te laten gaan. Met als doel een betere bereikbaarheid, gezondheid en schonere lucht.

Fietsmobiliteit en ook fietsparkeren spelen een belangrijke rol spelen bij dergelijke uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan een sedum dak op een fietsoverkapping of het gebruik van circulair materiaal op de wanden. Of simpelweg het creëren van voldoende fietsparkeerplekken om werknemers te stimuleren om op de fiets naar het werk te komen. De mogelijkheden zijn legio.

Over deze onderwerpen adviseren wij u graag als klant van VelopA tijdens onze deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in de Jaarbeurs in Utrecht.

Tot ziens op 7, 8 en 9 juni. Het VelopA team staat voor u klaar en denkt graag mee met uw uitdagingen. U vindt ons op stand 10.1.6 in hal 10.

Kijk ook hier.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven