Gerelateerd nieuws

VisscherHolland Bouw

Al meer dan 30 jaar is VisscherHolland Bouw het professionele verlengstuk van de bouwsector. Enerzijds door het, veelal uit voorraad, leveren van een brede reeks aan kwaliteitsproducten. Dit uitgebalanceerde productengamma is het resultaat van onze ruime kennis en ervaring in de sector.

Daarnaast denken we graag mee met u mee. We bieden passende oplossingen en hebben een stabiele relatie opgebouwd met onze klanten. Veelal onder het motto: ‘We doen wat we zeggen’.

De afgelopen jaren hebben we ons productgamma uitgebreid met een groot aantal duurzame producten. Daaronder valt ook Leadax, het nieuwe lood. Leadax is wereldwijd de eerste circulaire loodvervanger met dezelfde eigenschappen als traditioneel lood, maar dan onschadelijk voor mens en milieu. Het product is volledig circulair en past daardoor helemaal bij de hedendaagse bouwsector.

Een voorbeeld van één van onze projecten is de herboren stadskraan in Utrecht. De stad kreeg vorig jaar een stukje geschiedenis terug in de vorm van een middeleeuwse kraan. Dit middeleeuwse bouwwerk was volledig uit het straatbeeld verdwenen. Het traditionele lood heeft hier plaats gemaakt voor zijn circulaire vervanger: Leadax Original.

Graag komen we tijdens de PREFAB Vakbeurs met u in contact en demonstreren we graag onze producten. U vindt ons in hal 1, standnummer D054. Hopelijk tot dan!

Klik hier voor de website.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven