Gerelateerd nieuws

3D BIM-oplossingen voor prefab

In de bouw wordt meer en meer gebruik gemaakt van prefab elementen. De prefab-branche groeit sneller dan ooit tevoren en als producent moet je alle zeilen bijzetten om alles tijdig, efficïent en zo duurzaam mogelijk te kunnen ontwerpen en produceren. 

Nieuwe digitale technieken zorgen continu voor disruptieve ontwikkelingen in de markt. Als kennispartner en softwareleverancier ondersteunt Construsoft duizenden bouwbedrijven wereldwijd. We bieden een uniek pakket van BIM (Building Information Modelling) & VDC (Virtual Design and Construction) modelleer- en procesoplossingen die klanten de mogelijkheid biedt om grote stappen te zetten in de digitalisering van het bouw- en bedrijfsproces. Naast softwareoplossingen ondersteunen we ook bij implementatie en het afstemmen van de bedrijfsspecifieke workflows via consultancy, technische ondersteuning, workshops en trainingen.

In het praktijktheater Slim Bouwen geven we tijdens PREFAB elke dag om 14.00 uur de sessie ‘Slim Prefabriceren, van parametrisch ontwerp tot AR op de bouwplaats’. We nemen je mee in de mogelijkheden van parametrisch ontwerp, AI en materiaalhergebruik om nog duurzamer te kunnen produceren en laten je innovatieve AR oplossingen zien die het productie- en montageproces nog efficiënter laten verlopen. 

Interessante praktijkcases en meer informatie op: www.construsoft.nl

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven