energiebesparingsplicht

Gerelateerd nieuws

Bijeenkomst aanpassing energiebesparingsplicht en onderzoeksplicht

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de  energiebesparingsplicht en onderzoeksplicht. Meld u dan aan voor de bijeenkomst op maandag 16 mei. Tijdens deze bijeenkomst vertelt RVO u er alles over.

Informatie en uitleg onderzoeksplicht en energiebesparingsplicht

In 2023 vindt een wijziging van de energiebesparingsplicht plaats. Op dat moment is de energiebesparingsplicht ook van toepassing voor de energie-intensieve bedrijven. Dit betekent onder andere dat voor deze bedrijven een onderzoeksplicht gaat gelden. Daarvoor wordt nu een aantal zaken voorbereid die RVO graag met u delen en bespreken.

Datum en locatie

De bijeenkomst vindt plaats op maandag 16 mei 2022 vanaf 13:00 uur – 16:30 uur in Den Haag, locatie de Glazen Zaal. Vanaf 13:30 uur kunt u de bijeenkomst ook online volgen.

Programma en aanmelden

Tijdens de bijeenkomst is veel ruimte voor interactie. Bekijk het programma en meld u meteen aan. Dat kan via het online eventformulier. Heeft u een voorkeur voor hete fysiek of online bijwonen van het event? Geef dit dan aan in het registratieformulier.

In de week voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt u een kijklink. Bij het online bijwonen van de bijeenkomst is het niet mogelijk om vragen te stellen.  

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven