Gerelateerd nieuws

Altrad Benelux

De Altrad groep heeft sinds haar ontstaan meer dan dertig jaar geleden een enorme groei gekend. Wereldwijd exporteert de groep naar meer dan 100 landen en realiseert ze een omzet van meer dan 4 miljard euro. Voor hun activiteiten zijn ze actief in verschillende marktsegmenten en biedt ze oplossingen aan voor o.a. bouw, energie, olie en gas, infrastructuur, scheepvaart, onderhoud en milieubescherming. Hiervoor bieden ze een product dienstcombinatie aan waarbij ze zowel via verkoop of verhuur van materialen en de industriële activiteiten, klanten kan ondersteunen in hun behoeftes.   

Altrad Benelux is een onderdeel van deze groep gevestigd in Boortmeerbeek, België. Deze vestiging verdeelt een groot assortiment aan werfmaterialen over de Benelux. Klanten kunnen er rechtstreeks terecht voor o.a. verhuur of aankoop van hun steigermaterialen.    

Het beschikbare steigerassortiment is zeer breed. Zodoende kan er, afhankelijk van de specifieke eisen van de klant, een geschikt systeem uitgekozen worden. Al de steigers zijn ontworpen om maximale veiligheid en stabiliteit te bieden aan de gebruikers die op grote hoogtes werken. Om deze veiligheid te waarborgen worden deze steigers gemaakt van hoogwaardige materialen in eigen productiehuizen en worden ze periodiek onderworpen aan verschillende Europese keuringen.   

Altrad Benelux is in staat om aan de individuele eisen van elke klant te voldoen. Om het succes van alle belanghebbenden te garanderen, vertrouwen zij op toegewijde medewerkers, bewezen en gecontroleerde productieprocessen en uiteraard een flinke dosis innovatie.  

Om de juiste keuze te maken van het type steiger, ondersteunt Altrad Benelux de klant van A tot Z in hun projecten. Zij bieden de expertise aan van hun vertegenwoordigers met jarenlange ervaring in het vak. De steigeradviseurs kunnen zelfs concepten uitwerken voor de meest gecompliceerde werven en toepassingen. Hierdoor kunnen klanten de focus leggen op hun corebusiness en zonder zorgen hun projecten aanvangen.  

 Altrad Benelux is niet zomaar een leverancier, maar tracht samen met hun klanten doelstellingen te realiseren terwijl zij steeds verder bouwen aan een “sustainable future”. 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven