Alles over inrichting en beheer van duurzame en circulaire openbare en semi-openbare ruimte.

De urgentie van openbare ruimte

Openbare ruimte is urgenter dan ooit. Duurzaamheid, biodiversiteit, natuurinclusiviteit, gezondheid, et cetera. De lijst is onuitputtelijk. De toekomst van onze gedeelde leefomgeving is elke dag in het nieuws. Voor iedereen die beroepsmatig verbonden is met ontwerp, inrichting, onderhoud en/of beheer van openbare ruimte, is een bezoek Vakbeurs Openbare Ruimte de moeite waard.

Op 25 en 26 september 2024 

Bekijk de website.

Alle denkbare producten en diensten

Op de beursvloer komen alle denkbare producten en diensten voor openbare en semi-openbare ruimte aan bod.

  • Licht
  • Groen
  • Straatmeubilair
  • Bestrating
  • Spelen & Bewegen
  • Mobiliteit
  • Bouw & Infra
  • Landschapsarchitectuur & Ontwerp
  • Advies & Beheer

Bespaar zeeën van tijd

Wilt u weten welke nieuwe producten, diensten, innovaties en partijen voor uw werk van belang zijn? De hele markt is gedurende twee dagen op één plek voor u verzameld. Dat bespaart dus een hoop zoekwerk en losse afspraken.

Lezingen

Tijdens de beurs kunt u aanschuiven bij hoogwaardige lezingen over uiteenlopende thema’s en vraagstukken, gegeven door professionals uit het vakgebied. Zo leert u alles over de laatste trends en ontwikkelingen van de openbare ruimte.

Volledig verzorgd

Toegang tot de beursvloer én de lezingen is gratis voor ambtenaren, ontwerpers, landschapsarchitecten en andere relevante afnemers. Er wordt de hele dag kosteloos koffie, thee en fris geserveerd. Jaarbeurs is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar vanwege de locatie naast Utrecht Centraal en de centrale ligging in Nederland.

 

Hoe zorg je ervoor dat alles groen blijft?

“Wij zijn ervan overtuigd dat het belangrijk is om eerst te kijken of je regenwater kunt gebruiken voor het behoud van stedelijk groen voordat het afgekoppeld wordt door middel van wadi’s of ondergrondse infiltratievoorzieningen.” Aan het woord is Rieks Hulst,

Lees verder »

Aeres Training Centre

Aeres Training Centre heeft een ruim aanbod aan trainingen en cursussen. De unieke samenwerking tussen partners uit het bedrijfsleven het onderwijs én de overheid zorgt ervoor dat de meest actuele kennis op het gebied van o.a. groen, grond en infra,

Lees verder »
Scroll naar boven