Gerelateerd nieuws

DE IDEALE START VAN JOUW LOOPBAAN ALS BOOMEXPERT! 

BomenCampus biedt sinds vorig jaar het traineeship Bomen in Stedelijk Gebied aan. Een maatwerkopleiding op MBO 4 niveau waar de trainees worden opgeleid tot boomexpert. Met de juiste vooropleiding kan de opleiding in twee jaar worden afgerond. De komende editie start in september.

Het beheer van bomen in de openbare ruimte is een specialisme. Met het groeien van het aantal bomen en de toegenomen waarde die we aan bomen in de bebouwde omgeving toekennen, stijgt de vraag naar goed opgeleide boomexperts. Om invulling aan deze stijgende vraag te geven hebben BomenCampus en Aeres MBO Almere de handen ineen geslagen.

Het vakgebied rond bomen in het stedelijk gebied staat in al zijn facetten centraal. Zo leren de trainees over boombeheer, onderzoek, en inspectie. De opleiding beperkt zich echter niet tot bomen, maar besteedt ook aandacht aan kennis en vaardigheden op het gebied van communicatie, contractvorming en klimaat. Onmisbare vaardigheden voor de boomexpert van de toekomst.

In dit unieke concept volgen de trainees met een passie voor bomen niet alleen een opleiding, maar hebben ook een betaalde baan via BomenCampus.

Interesse? Je vindt ons op standnummer 2.3.19.

https://bomencampus.nl/

 

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven