Gerelateerd nieuws

Bluetech Engineering is de thuisbasis voor techneuten

Bluetech Engineering is een technisch detacheringsbureau waar mens en techniek centraal staan. We hebben een passie voor de techniek en werken aan de mooiste opdrachten en met toonaangevende bedrijven op het gebied van elektrotechniek en werktuigbouwkunde.

De traineeships van Bluetech Engineering

Vanuit de branche is er nog steeds een grote schaarste aan goed geschoold personeel. Verschillende partners hebben de vraag bij ons neergelegd of wij hierbij willen helpen. Hieruit zijn onze diverse traineeships ontwikkeld en ontstaan. De traineeships zijn ontwikkeld in samenspraak met erkende hogescholen en partijen. De lessen worden gegeven door docenten die zelf uit de praktijk komen. Binnen +/- 18 maanden ontwikkel jij, je tot techneut in de branche. Na de opleiding ben je werkvoorbereider, engineer, BIM Modelleur of BIM Coördinator.

Binnen de techniek en het traineeship kun je zelf heel veel leren en ontwikkelen. Naast de opleiding, dagen we je op persoonlijk vlak uit met soft skills trainingen. De lessen zijn in een kleine groep, waardoor je het niet alleen hoeft te doen.

Bluetech Engineering zit in de installatiebranche en binnen onze organisatie zijn er verschillende business units: beveiliging (sprinkler, brandmeld, inbraak), infra, TBK, utiliteit en BIM.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven