Gerelateerd nieuws

Bosters van Wezel B.V. en Dogger brandbeveiliging B.V. voor wie kwaliteit kiest.

Sinds 1975 is Bosters van Wezel B.V. actief in de brandbeveiliging in Nederland, 45 jaar kennis en ervaring die zich uitbetalen in kwalitatief hoogwaardige producten met een eerlijke prijs.

Door interne groei hebben we besloten per 15 januari een extra vestiging te openen in midden Nederland, na beraad en goed overleg hebben we besloten om de samenwerking met Dogger brandbeveiliging op te zetten.
Door deze samenwerking worden onze klanten met vestigingen in Midden Nederland en Noord Nederland nog sneller bediend en kunnen we de 24 uurs garantie welke wij geven op onze service voort zetten.

Wij richten onszelf op een maatwerk product, omdat geen enkele klant hetzelfde is en er bij iedere locatie specifieke risico’s zijn is standaard werk niet altijd het beste.
Kies voor kwalitatief maatwerk en de meer dan 45 jaar ervaring waarmee wij uw BHV organisatie en brandveiligheid naar een hoger level kunnen tillen.

Volg onze redactionele stukken om op de hoogte te blijven van onze nieuwe ontwikkelingen, welke dit jaar in rap tempo elkaar opvolgen.

www.elonbrandbeveiliging.com
www.doggerbrandbeveiliging.com

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven