Gerelateerd nieuws

Brandblussers zelf keuren kan!

Geen onderhoud of corrosie, 50 % besparen, 60 % minder milieubelastend en geen afkeurkosten voor uw brandblussers gedurende 10 jaar!

Dit klinkt te mooi om waar te zijn maar met Prymaxx kunnen wij dat voor u regelen. De jaarlijkse keuringen op momenten wanneer u dat uitkomt!

Door toepassing van hoogwaardige materialen en innovatieve ideeën vinden de brandblussers van Prymaxx sinds 2015 hun weg in gebouwen en vervoersmiddelen waaronder distributie en logistiek maar is ook zeker een revolutie op kantoren, scholen, ziekenhuizen, et cetera. Indien gewenst inspecteert u zelf tijdens één van de RI&E-rondes uw blussers eventueel via uw telefoon met behulp van een controle App. Zodra de controle is afgerond ontvangt u automatisch een rapportage. Een jaar later krijgt u automatisch een melding op een mobiele device dat de blussers gecontroleerd moeten worden. 

Bent u enthousiast over de innovatieve blussers echter wilt u toch geheel ontzorgd worden?

Prymaxx kan de complete brandveiligheid voor u regelen van A tot Z. Van blussers/ haspels/ noodverlichting/ BMI/ BHV trainingen of anderzijds dan bent u bij Prymaxx aan het juiste adres. Zonder desinvestering binnen 5 jaar geheel over schakelen op de 10 jaar onderhoudsvrije brandblussers.

Heeft u brandende vragen? 

Kijkt u dan eens op www.prymaxx.eu of bel ons op 053 888 12 73.

\"\"

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven