Gerelateerd nieuws

Camfil’s Hi-Flo Next Generation – ’s Wereld beste zakkenfilter wordt nog beter!

Camfil lanceerde het Hi-Flo zakkenfilter assortiment in 1969 en het is ons grootste succes –
Nu, meer dan 50 jaar later, introduceren we de revolutionaire Hi-Flo Next Generation 

De Hi-Flo zakkenfilters werden in 1969 gelanceerd als direct antwoord op de behoefte aan hoogwaardige filters voor de Europese markt. De Hi-Flo zakkenfilters zijn ontwikkeld met het oog op prestaties en duurzaamheid, dit betekent een lange levensduur, een laag energieverbruik en een stabiele filterefficiëntie gedurende de hele levensduur wat resulteert in de laagst mogelijke operationele kosten.

Met de Hi-Flo Next Generation leveren wij nog betere prestaties op onze belangrijkste varianten ePM1 60% en ePM10 60% tot A+ wat neerkomt op een energiebesparing van 12%. De duurzaamheidsprestaties van de Hi-Flo zakkenfilters zijn gemeten en vastgelegd in een onafhankelijke Environmental Product Declaration (EPD)

Upgrade naar de Hi-Flo Next Generation en begin met besparen

De Hi-Flo serie levert gecertificeerde prestaties op basis van uitgebreide testen. Wij garanderen dat het energielabel op de buitenkant van de doos overeenkomt met de prestaties van het filter in de doos. Wij noemen deze belofte “What’s on the Box is in the Box”.

HI-FLO NEXT GENERATION VOORDELEN

Energie- en kostenbesparing

Met de Hi-Flo Next Generation kunt u jaarlijks veel besparen op energiekosten. Met een energieprijs van € 0.48 per kWh en één Hi-Flo Next Generation (reguliere maat 450-580 mm) bespaart u € 42,- per jaar ten opzichte van de bestaande  Hi-Flo range en tot € 241,- per jaar ten opzichte van een gemiddeld luchtfilter in de markt.

EMISSIEREDUCTIE

Door het gebruik van de Hi-Flo Next Generation reduceert u het CO2 equivalent van 10 kilogram steenkool en 51 kilometer reisafstand met een auto ten opzichte van onze vorige range . Op basis van het gemiddelde filter in de markt is dit 59 kilogram steenkool en 291 kilometer reisafstand met een auto.

Blijf op de hoogte
Scroll naar boven